Hlavní navigace

Názor k článku Router Turris pod lupou II.: kdo se dobýval do vaší domácí sítě? od čtenář - Dobrý, prostor k vyjádření si dostal i ty....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2014 10:03

    čtenář (neregistrovaný)

    Dobrý, prostor k vyjádření si dostal i ty. My jsme si ho přečetli a tvý znalosti zhotnotili.

    Odborník by na tvůj problém s torrenty hledal problém jinde, nežli v „málo RAM" routeru. Začal by v kvalitě linky (signál, škrcení a omezování služeb a portů poskytovatelem připojení), případně v neodborný a špatný konfiguraci routeru případně PC a taky by ho zajímal problém s napájením (restarty,záse­ky>vadný zdroj nebo deska-nafounutý kondenzátory většinou u nízkonapěťových zdrojů) Toť rada ode mě tobě.

    PoE je potřeba (absence jde vyřešit i jinak), protože nejlepší pokrytí Wi-Fi signálem v rodinných domech je vždycky přes strop od střechy než přes několik stěn v domě. Málokdo má síťové napětí 230V vyvedeno na půdu a těch 7,5V je fakt nepoužitelný i na deset metrů UTP kabelu, tak s tímhle routerem se lidé musí smířit, že jim z pokoje stropem povede i kabel prodlužováku. Jestlipak je konektor na 7,5V aspoň velikostně odlišnej jak to bývá u levných krabiček, aby nedošlo k záměně s běžně dostupnými zdroji 12V,24V.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).