Hlavní navigace

Názor k článku Rozprodej svobody začal ve škole v Liberci od misa - Čipy a kamerové systémy jsou ta nejhorší varianta,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2006 22:58

    misa (neregistrovaný)
    Čipy a kamerové systémy jsou ta nejhorší varianta, kterou lidé vybrali. Jako-by jim někdo zatemnil duši a intuici, co vůbec dělají, jaké důsledky to může mít. Plánuje se centrální sledování lidstva, smutný fakt. Toto je jen začátek. A doufám, že se lidé nakonec proberou. "Pokud někdo potřebuje vyrovnat špatnou karmu z minulosti, neuchrání ho od toho žádný kamerový systém - kdyby nebyla rychlá auta a zločinci na ulici. Prostě třeba v zimě uklouzne a něco si zlomí nebo při pádu zemře. (když už to nemohlo být ani rychlé auto, ani zločinec)."

    čipy ani kamerové systémy nemusejí být, kdyby lidé respektovali základní společenská pravidla, chovali se k sobě slušně, nekradli, nezabíjeli, byli prostě LÁSKOU. To je zatím fantazie, že? Je nutné, aby každý začal sám u sebe. Dokážeme se změnit.

    Bohužel si myslím, že "NÉKDO" nechce!!, aby takoví lidé byli. Byli by potom svobodní=šťastní a tím neovladatelní strachem a zastrašováním politiků....Ten NĚKDO si chce podmanit lidstvo, ovládat jako loutky. Ten NĚKDO může i zaplatit lidem, aby kradli a vraždili, asi to i dělá - potom nabízí "bezpečí a svobodu" : zavedeme čipy, kamery všude a budete lidé v bezpečí. PŘITOM JE TO ON, KDO TO VŠE ZPUSOBIL. "Velký bratr" nás chce všechny mít pod kontrolou a dělá právě tyto malé mezikroky, ano, a lidé je ještě nadšeně vítají!!!!!!!!!!!Jako blbci.

    Nechtějte sledovat každý krok svých dětí!!!!!Neobhajujte se tím, že je chcete před vším uchránit!!! To je sobectví, nezdravý návyk, přílišné lpění na dítěti,šmírování - berete mu jeho energii. Důvěřujte spíš vesmírným zákonům. Dítě před jeho karmou nemůžete zachránit - není možné ho přece 24 hodin stále vodit za ručičku, že? A také by to bylo bránění mu v jeho vývoji a učení zde na planetě ZEMI.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).