Hlavní navigace

Názor k článku Rozprodej svobody začal ve škole v Liberci od Valoun - Jestli vy děti máte, tak je mi jich...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 1. 2006 13:07

    Valoun (neregistrovaný)
    Jestli vy děti máte, tak je mi jich už teď líto.

    1.) Slovo důvěra jste asi nikdy neslyšel, že? Proč by měly ony důvěřovat vám? Až budete starší, načipují vás, a strčí do domova důchodců. A vždy, když otamtud utečete, dostanou (společně s policií) SMSku.

    2.) Děti nejsou zvířata, abyste jim dával čipy pod kůži jak prasatům.

    3.) Děti nejsou nějaké pitomé zásilky, které posíláte do školy FedExem, a chcete v každé vteřině vědět, kde jsou.

    4.) Ptal se někdo těch dětí zda to chtějí? Měly by stávkovat, prostě cestou do školy zastavit před školou a počkat až zazvoní, aby měly všechny každý den pozdní příchod. Nebo ten čip prostě nechat doma s nápisem "polibte mi, tatínku a maminko"

    5.) Čip vaše dítě před žádným úrazem, či nebezpečím při cestě do školy neochrání, a vy také ne! Choďte s ním do školy za ruku, udělejte si na něj ten čas. Schválně, co vám v 15ti letech řekně, až se mu budou spolužáci smát.

    6.) Děti musí chodit do školy z radosti, nebo proto, že si uvědomují její důležitost. Ne protože jim despotický rodič nastřelil do zadku čip, a doma vytáhl obušek ze skříně.

    Sám děti nemám, ale staral jsem se o ně na táboře, o celou partu najednou, ve věku od 7-15 let. A všechny vztahy byly založeny na důvěře, ne na čipech.

    Slibte mi něco prosím. Buďto se začněte chovat jako zodpovědný rodič, nebo dejte děti do děcáku (tam je budou mít raději než vy), a nechte se sterilizovat. Možná to pro vás doktoři udělají i zadarmo.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).