Hlavní navigace

Názor k článku Samsung 50HU6900: dobré a „levné“ Ultra HD s pár chybkami od topek - Dobrý den. Dlouho vybírám novou televizi. Budu ji využívat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2014 10:54

    topek

    Dobrý den.

    Dlouho vybírám novou televizi. Budu ji využívat hlavně k přehrávání filmů, a žena ke sledování seriálů na prima play. Zdroj signálu bude satelit a Skype. Mé požadavky proto byli tyto: Velká podpora formátů/kodeků/ti­tulků, dobrý internetový prohlížeč, slušný panel, velikost cca +/- 50, cena cca do 25tis.
    Jelikož jsem příznivcem značky Sony můj první typ byl Sony KDL-50W815. Tento jsem později vyloučil z důvodu špatné potpory multimediálních formátů a údajné velké poruchovosti.
    Další kandidát byl Panasonic TX-50AS650E. Nicméně po přečtení recenze a odhalení problému s přepínáním formátů jsem od koupě ustoupil.
    I když nejsem zcela příznivcem značky Samsung musel jsem uznat, že jejich modeli asi budou nejvíce vyhovovat mým požadavkům. Tím jsem se dostal k modelu 50HU6900.
    Můj dotaz tedy je. Jaký je kvalitativní rozdíl mezi tímto modelem a Samsung UE48H6650. Základní rozdíly jak UHD vz FHD vím. Spíš mi jde o kvalitu obrazu a přepočet zdroje signálu na FHD resp. UHD:

    Předem děkuji za reakci nebo případné typy na jiné modely...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).