Hlavní navigace

Samsung se dohodl s Kuki TV. S novým televizorem získáte i předplatné

11. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Služba je jednou z mála na českém trhu, která do budoucna hodlá jít cestou aplikací, nikoli set-top boxů.

Spíše se snažíme jít cestou, kdy bude set-top box úplně eliminován, vysvětlil DigiZone.cz Martin Havrda, předseda představenstva společnosti Planet A, která stojí za vývojem Kuki společně s brněnskou společností Smart Comp.

V duchu nastoupeného trendu jde nyní i dohoda se Samsungem, která říká, že ke každému nově zakoupenému televizoru Samsung Smart TV 2016 řady K5502 a vyšší získají zákazníci jako bonus přístup k internetové Kuki TV po dobu 60 dnů. Vyžadováno je pouze připojení k internetu, set-top box není zapotřebí. Po 60 dnech od aktivace bude služba deaktivována a pro další používání bude nutné si ji předplatit.

NAPSALI JSME: Rozhovor s Kuki: vlastní platforma nám umožňuje operativně reagovat na potřeby zákazníků

Internetová platforma Kuki TV bude dostupná i v chytrých televizorech

Recenze internetové televize Kuki TV

Zhruba dvouměsíční volný provoz zahrnuje 60 kanálů a jejich 48hodinový archiv. Noví uživatelé mohou také využít služby „Navíc seriály“, která automaticky nahrává a třídí více než sto seriálů. Tato speciální nabídka potrvá do 31. srpna a k aktivaci služby IPTV je nutné na zakoupeném televizoru spustit aplikaci, vybrat jazyk, potvrdit položku „na zkoušku“ a dokončit registraci nového uživatele na mobilním telefonu, v PC nebo přímo ve Smart TV Samsung.

BRAND24

Zpřístupňování kvalitních lokálních aplikací je pro nás důležité, a proto se snažíme neustále přinášet něco nového. To, že má smysl dělat lokální aplikace do TV, nám dokazují také čísla. V dvacítce nejpoužívanějších aplikací v Samsung Smart TV figuruje 16 českých a slovenských, vysvětluje Pavel Mizera, Content Specialist ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Televizní služby s využitím vlastní platformy Kuki TV (dříve bylo využíváno řešení od Nangu.TV) společně nabízejí pražská telekomunikační firma Planet A, vystupující pod obchodní značkou AIM, a brněnská telekomunikační společnost Smart Comp, poskytující své služby pod značkou Netbox.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).