Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Satelitní operátoři shrnuli své výhrady k plánované podobě přechodu na DVB-T2 od naked - Nesmíte se ale orientovat jen podle reálií zlodějinou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 7. 2018 15:24

    naked (neregistrovaný)

    Nesmíte se ale orientovat jen podle reálií zlodějinou pokřiveného trhu. Ani na youtube, ani "z nějakého úložiště" se nepodíváte na celé firmy legálně/férově (tedy tak, aby za to od vás ten, kdo film zainvestoval, také něco dostal).
    Spíš to opravdu vypadá na nejaké ty předplacené online médiatéky, protože ty televizní reklamou rozkouskované hnusy, v ČR navíc alespoň u televizních verzí mizerným dabingem (se "slavnou českou dabingovou školou" to už nemá nic společného, spíš to zní tak, že zakázku dostane ten, kdo to někoho nechá oddeklamovat co nejlevněji, už se opravdu nedají. A je to škoda.

  • 12. 7. 2018 13:56

    listonoh (neregistrovaný)

    Zrovna před jedním nebo dvěma dny jsme koukali s děckama na rebelku. Nevím na primě nebo nově.

    No a během necelé druhé reklamy jsem ji stáhl full hd a mrkli jsme na to bez reklam :-) Děti v těch 10 minutách reklamy ztratí pozornost a jdou dělat něco jiného.

    Oni ani žádnou TV(ve smyslu pozemně vysílaného signálu) už nepotřebují, buď mají youtube nebo filmy stáhnou z nějakého uložiště. To je mi 40, takže za pár let koho bude zajímat nějaký pozemní dvb t2 příjem ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).