Hlavní navigace

Názor k článku Satelitní T-Mobile televize přeprodává Skylink, kartu má ale levnější od Ivan z Kolína - No, ono to není za osm litrů. Když...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2010 9:10

    Ivan z Kolína
    No, ono to není za osm litrů. Když srovnáte balíček MULTI u SkyLinku za 250 Kč měsíčně, to je 6.000 za 2 roky. Pak musíte připočíst ještě cenu karty 1.999 Kč, kterou při upsání na tentýž balíček u T-Mobile neplatíte vůbec. To máme 7.999 Kč náklady u SkyLinku + hardware.

    Na druhé straně náklady na totéž u T-Mobile jsou 449 x 24 = 10.776 Kč za předplatné, k tomu 499 Kč za montáž a 1 Kč za hardware. Celkem tedy 11.276 Kč. Rozdíl oproti SkyLinku je tudíž 3.277 Kč a za to dneska zrovna moc dobrý HD hardware (parabola, LNB + HD receiver) nepořídíte.

    Pokud teda někdo nic nemá a je následující 2 roky rozhodnutý využívat balíček MULTI, není T-Mobile zase tak špatná volba. Pokud ještě přesně po uplynutí 2 let smlouvu vypovíte, receiver prodáte a obratem si necháte "udělat novou instalaci", s montážníky se šábnete napůl (parabolu s LNB už přece máte, 250 Kč bez práce je dobrý kšeft i když musíte zdanit 499, ne?) a zase na dva roky :-D.

    P.S. Tím odvolávám, že je to úplná blbost (viz sousední příspěvek). V tomhle případě to z ekonomického hlediska výhodné je a možná se najdou i tací, kteří do toho tímhle způsobem půjdou.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).