Hlavní navigace

Názor k článku Sčítání lidu, domů a bytů 2021: jak bude fungovat elektronicky? od Jehovista - Jaka "specialni moznost pro vas"? Ma se tam...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 3. 2021 20:55

    Jehovista

    Jaka "specialni moznost pro vas"? Ma se tam vyplnit misto, kde clovek bydlel 13.9.2020. No a dojizdeni do prace asi taky bude u spousty lidi jine dnes a za pul roku. Na strankach CSU na toto odpodidaji "Údaje o dojížďce do zaměstnání nebo školy vyplňte dle toho, zda pro vás bude práce či výuka z domova obvyklá i po skončení protiepidemických opatření, či nikoliv.". Takze puvodnim povolanim cisnik, co ted jezdi s baliky tam bude vestit, ze za pul roku znovu otevre hospoda Na Ruzku a on zas bude pinglovat. Nehlede na to, ze predpovidani budoucnosti je pozadavek nad ramec, ktery pro scitani definuje zakon.

    Ok, mame neschopny statni aparat, ktery za 10 let nedokazal vymyslet efektivnejsi zpusob sberu(udajne) potrebnych dat(v jinych zemich napriklad delaji statistiku na reprezentativnim vzorku). Donebevolajici je ale to, ze v soucasne dobe nedokazal nikdo vcas zatahnout za brzdu. Budou se sbirat nesmyslna data a na vrcholu epidemie budou drabove obchazet neposlusne ovce, co to proaktivne nevyplnily samy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).