Hlavní navigace

Názor k článku Sedm hříchů datových schránek od Petr - Přidám svoje zkušenosti s textovací schránkou... Tato možnost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2009 19:11

    Petr (neregistrovaný)
    Přidám svoje zkušenosti s textovací schránkou... Tato možnost byla s velkým humbukem oznámena už někdy na začátku léta. Hned jsem to chtěl vyzkoušet, tak jsem nainstaloval vše potřebné vyplnil formulář se žádostí a odeslání končilo chybou (jedna z nich byla i chyba v e-mailové adrese). Několik dalších pokusů i na jiné mailové adresy a opět nic. ZKusil jsem technickou podporu, do dnešního dne žádná odpověď, kromě toho nějakou dobu mi trvalo, než jsem zjistil, že poslat dotaz přes webový formulář není možné při použití diakritiky. NEjvětší úspěch byl, že jsem na poslední tehdejší pokus dostal konečně mail (i když ne obratem, jak se psalo), radost z úspěchu pokazil obsah mailu, což byla zpráva o tom, že se nepodařilo schránku zřídit. Pokusy jsem tedy vzdal... asi před týdnem jsem to zkusil znovu a hurá, povedlo se, bohužel jsem si nemohl nic vyzkoušet, protože byl přes víkend výpadek DS. Když jsem se konečně přihlásil, prvním krokem byl požadavek na změnu hesla, vešlerá snaha byla opět k ničemu, protože se dialog s požadavkem opakoval dokola, i při správném zadání požadovaného hesla ke změně prostě nedošlo a dál jsem se nedostal. Druhý den už se mi to povedlo, odeslal jsem zkušební zprávu na ty Milotice (27.10.), odpověď žádná.

    Dále, 29. 10. odpoledne se nedaří kvůli vytížení ani přihlášení do schránky... Možná chvilkový výpadek, nevím. Takže konečně aktivováno a vznikají problémy a nejasnosti. Bbohužel se ukázalo že podpora je naprosto k ničemu. Technický problém s instalací pluginu mi pomohli vyřešit, ale zodpovědět konkrétní dotazy na zdánlivou prkotinu ohledně vysvětlení rolí pověřených osob a administrátora už ne.

    A poznámka na závěr... až budete nadávat na úřady v souvislosti s DS, zkuste se zamyslet nad tím, že DS fyzické osoby a fungování pošty je zcela odlišné než na úřadě.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).