Hlavní navigace

Názor k článku Šéf FinCEN: Regulátor není nepřítel kryptoměn a ověření identity klienta je pro vaše dobro od Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje - Stat jsi ty, stat jsem ja, stat je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 6. 2020 10:36

    Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje

    Stat jsi ty, stat jsem ja, stat je tvuj soused apod. to je treba si uvedomit. Stat pravidla tvori a pak dohlizi aby se dodrzovala, to je jednim z jeho zakladnich ukolu. To, ze by skodil lidem je na nekonecnou diskuzi. Porad jsi nevysvetlil v cem skodi lidem. Ze vynucuje urcita pravidla? Ze treba vynucuje, aby se na silnici jezdilo vlevo a ne kazdy jak chce? Vysvetli mi, cim ti stat skodi, kdyz vynucuje, abys na semaforu nejel na cervenou? V cem ti skodi, kdyz vynucuje, abys nekradl? V cem ti skodi, kdyz vynucuje, aby ti nikdo nezabral pozemek co sis vzal?

    S tim tvrzenim bud opatrny. Ty tu taky spoustu veci tvrdis a ze bys mel v zasobe kopu argumentu to opravdu nemas.

    Lide si mohou pravidla urcovat sami, ale zakladni manetinely musis stanovit stat, nebo nekdo nad tim jedincem. Neni mozne, aby si 10 milionu ldi mezi sebou delalo pravidla navzajem to proste nejde.

    A pokud rikas ze ano, tak mi popis, jak by mela fungovat doprava bez plosnych pravidel. To jsem zvedavy co vymyslis za revolucni myslenku toho, jak si kazdy bude urcovat jak pojede, kde apod.

    A pokud to dokazes klidne uznam svou chybu. Ale zatim jsi krom breceni, jak ti stat neco urcuje neukazal nic, jak to delat jinak ve vecech, ktere jsou plosne pro celou spolecnost.

    Samo, neco jineho bude, zda si v ramci sveho panelaku urcite, ze se budou vchodove dvere zamykat ci ne, tam stat nemusi zasahovat ot je na vas...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).