Hlavní navigace

Názor k článku Šéfredaktorka Rádia Wave: Pane Medku, odstupte! od anonym - Ještě mne tam zauja jedna poznámka. Pravíš, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2008 7:05

    bez přezdívky
    Ještě mne tam zauja jedna poznámka. Pravíš, že mladí nebojují" za svou stanici. No pokud k tomu mají vztah jako my v 17 letech, tak si jim ani nedivím. Je průserem ČRo, že nedokázalo oslovit mladou generaci. První okruh je zpravodajský. atd. Víš jak jsme za bolševika sháněli hudbu ? Já ti to popíši. Již jednou jsem to popsal na radiotv. Na Letné ( jednu dobu v Motole ) byla burza. Tedy po trávníku byly rozložené gramofonové desky. Občas tam udělala Veřejná bezpečnost zátah, házeli slzný plyn a pouštěli psi. Ale většinou to nechávali být. Koupil jsem tak 5 desek po 250Kč, což byla celkem tak asi polovina tehdejšího platu. S těmi jsem obešel známé a půjčil jim kus za kus. Takže za každou z nich jsem měl 3-5 kusů jiných. Ty jsem si nahrál na magnetofon. Po té jsem odjel znovu na burzu, tam je prodal a zakoupil jiné. Takhle se tehdy obstarávala hudba.
    Mladí nemají ani vlastní finanční prostředky a i volební právo je někde od 18 let ne ? Takže jsou vystavení zcela teroru moci. Co mohou dělat ? Kašlat na ně. Stahovat MP3 z netu o sto šest.Atd. Nezapomenu na Silvestra asi před deseti lety, kdy se nás sešlo několik kamarádů, jeden řiditel banky, jeden celoevropsky úspěšný doktor, jeden podnikatel s mnoha prodejnami atd. A rádio jsme si nemohli pustit stejně jako, když byl rok 1977, podepisovala se Charta, zavírali Plastic People do vězení. O několik let později tam zavírali předsednictvo Jazzové sekce. Vlatně mezi tím kolem 1982 ještě likvidovali Novou vlnu. O několik let později mlátí lidi na Czech Teku a o několik let později likvidují Wave. Stále jedni a ti samí. Nepřátelé kultury a pohůnci těch jejich Gottů a Vondráčkových a spol.Nevím zda není čas si jít zase zacinkat klíčemi na Letnou ? Změnilo se vůbec něco, když tohle mohou dělat ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).