Hlavní navigace

Názor k článku Šéfredaktorka Rádia Wave: Pane Medku, odstupte! od anonym - Nechci vovolat zbytečně spor na toto téma, jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2008 8:02

    bez přezdívky
    Nechci vovolat zbytečně spor na toto téma, jen uvedu několik alternativnějších názorů. Pan Potůček zde byl v několika případech pochválen a to i za víceméně technické články. Mohl bych přidat pochvalu za perfektní monitoring kolem Wave. Tento server ač řekněme mladší, byl několikrát pochválen na konkurenčních, kde naopak padlo, že tam už chodí jen zbytky posledních návštěvníků. Ovšem svým způsobem asi budu věrný, protože za mateřský svůj, považuji jiný, tedy sem chodím velmi sporadicky a jak se zde přestane hovořit o této situaci, zase na čas odejdu. Tedy do doby nějaké další eféry. Čili nemyslím si, že by sem chodili stále stejní.
    To opatření které zde vzniklo, naopak bylo přijato velmi, zdůrazńuji velmi kladně. Mohl bych se i široce zmínit o tom, k vůli které osobě bylo přijato. I, že tato osoba má nadprůměrné technické znalosti, dosti si jí vážím a před tím byla vyhozena, když bylo zlikvidováno asi 50 jejich nicků, z jiného serveru. Protože se nějak nemá ráda s blbostí nebo-li trpí určitým syndromem rejpalství, chytala některé místní guru, za slovíčka. V důsledku toho, zde vznikal bordel, obdobný, který je na konkurenčním serveru. Ovšem zde zasáhli velmi rychle. Problém vyřešili do několika dnů zmíněným opatřením a je klid a pohoda. Takže nemá cenu ho kritizovat, není nesmyslem, ale smyslpným opatřením, které je naopak pochvalováno.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).