Hlavní navigace

Názor k článku Senzory Martina Malého: Co by nemělo chybět v kufříku bastlíře-začátečníka? od Miloslav Ponkrác - "Kdyby to byl clanek o vareni pan Maly...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2017 17:16

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    "Kdyby to byl clanek o vareni pan Maly by napsal, ze pro uvareni michanych vajec je potreba spek, cibule a vejce."

    A pak by dodal když nemáte špek, vražte do toho třeba cement nebo sádru. A když nemáte cibuli, vražte tam třeba feferonky nebo piliny. A pak by vydal kuchařku a dělal by reklamu na půjčky Zaplo. Jo a tuzenská sádra či piliny jsou hrozně drahé, takže vám to řeknu anglicky a kupte si to na ebayi včetně těch vajec.


    "Nasledne by se pod tim strhla diskuze, kde by Petr M. prohlasoval, ze nejdulezitejsi je pochopit, jak slepice vejce snasi, jakym je krmit zrnim, a jak probiha denaturace bilkovin, protoze jen tak muze zacinajici kuchar pochopit, co dela."

    Zatímco jakýsi ded.kenedy by tvrdil, že není třeba vejce rozpitvávat. Není důležité, zda už jsou to pukance smrdící sirovodíkem, nebo čerstvá vejce. Že je jedno, jestli tam dáte pštrosí vejce, hadí vejce, nebo vejce sebrané od pavouka či mravenců. Prostě Petr M. to moc rozpitvává.


    "Dale by se pridal M. Ponkrac s tim, ze on pouziva jen krepelci vejce a slaninu si nechava posilat z Francie."

    A proto Ponkrác silně v této diskusi protestoval proti doporučení Martina Malého nechat si to posílat ze zahraničí, protože v tuzemsku se dají koupit součástky kvalitní a levné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).