Hlavní navigace

Názor k článku Senzory Martina Malého: Internet věcí je hype. Ale i velká příležitost pro firmy od ... - "To je spíše dogma, než aby to byla...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2017 10:27

    ... (neregistrovaný)

    "To je spíše dogma, než aby to byla skutečná pravda."

    Ano proto jsme tu meli Skodu 120, ktera rezla po par rocich a jeste nebyla skoro k sehnani. O skvelych Zigilkach, Wartburgach, Trabantech apod ani nemluvim. Oproti napr. Mercedesum z osmdesatych let, ktere jezdi jeste ted v pomerne zachovalem stavu.

    Nemyslim si, ze americane rozebirali napr. pracky z ruska nebo didaktika z Ceskoslovenska. Pomineme kosmicky vyzkum a zbranove systemy, na ktere daval SSSR velkou cast HDP, ktera pak samozrejme chybela jinde. Hlavne ze mame zbrane a rakety, obyvatelstvo lepsi misto k zivotu nepotrebuje.

    Na minuly rezim bylo v mode nadavat v 90tych letech, jestli jste si nevsiml. Ted uz se trend obraci (lide zapominaji).

    Tak to vam mohu jen poblahoprat, ze jste se setkal jen s neschopnymi mladymi lidmi. A nebo vas mohu politovat, ze se setkavate jen s nejakym odpadem skolstvi. Kolem me je pomerne dost schopnych lidi kolem 30tky.

    Jestli to chapu dobre, tak uz se mezi mlade nepocitate, takze oni ty zkusenosti prijdou az s lety. To myslim, ze se mladym upirat neda, proste jsou jeste mladi a tak se v oboru nepohybuji tak dlouho. (reforma skolstvi by byla potrebna, vic je zapojit do pracovniho procesu uz ve skole by mohl pomoci, ale to je jen muj nekvalifikovany nazor)

    Kazdopadne gratulace, ze se vam dari lepe. Aspon to neni tak, ze me chcipla koza, tak at sousedovi chcipne taky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).