Hlavní navigace

Názor k článku Senzory Martina Malého: Jak rychle a s minimálními náklady prošlapat slepé cesty od Miloslav Ponkrác - "Takže když se zeptáte dvou lidí jak rozchodit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 6. 2017 21:47

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    "Takže když se zeptáte dvou lidí jak rozchodit třeba UART na procesoru XY, jeden si nebude jistý ..., tak dle Vaší logiky ten druhý je nezkušený začátečník co všechno vidí moc jednoduše?"

    Mluvil jsem o celých oborech, nikoli o dílčích problémech. To, že někdo na otázku: "Jak se řekne anglicky kolik je hodin?" rychle a správně odpoví neznamená, že umí perfektně anglicky. A tak je to ohledně procesory XY a znalosti UART.


    "Jsem v týmu s člověkem, co o sobě tvrdí, že programuje 10 let, je si nejistý i blikáním LEDkou na GPIO pinu a na otázku termínu kdy předpokládá, že bude hotovo nikdy nedává přímou odpověď. Dle Vaší definice je to profík."

    Opět manipulujete. Mluvil jsem o celém oboru. Mluvil jsem o lidech, kteří svůj obor znají zleva zprava, odshora dolů, a i o půlnoci vám vysypou řešení složitého problému. A takoví jsou si obvykle méně sebejistí, než namachrovaní mladíci či lidé začátečníci.

    S dobou dělání nějakého činnosti to nemá nic společného. Můžete něco dělat 10 let a být se znalostmi/schop­nostmi hůře než jiný za půl roku.


    "Váš způsob hodnocení je jen Váš osobní sebeklam."

    Váš sebeklam je, že umíte chápat psaný text. Zde jste naprosto selhal.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).