Hlavní navigace

Názor k článku Senzory Martina Malého: Průkopník katastrofických scénářů od fd - Obavam se, ze ta zavorka posledniho odstavce je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2017 18:14

    fd (neregistrovaný)

    Obavam se, ze ta zavorka posledniho odstavce je to podstatne z cele informace. KM neodpovida realite prakticky nikde, a zcela bezne jim prijde i to, ze adresni bod a geometrie budovy jsou od sebe i 150km vzdalene, coz jsou trivialne odhalitelne vady. A to neni zdaleka vse.

    Vite napriklad, ze existuje vyhlaska, ktera rika, ze kazdy zeleznicni prejezd musi byt ocislovan? To proto, aby stacilo telefonem nahlasit cislo prejezdu a byl zastaven provoz, pripadne vyrazila zachrana. Pokud se nic nezmenilo, mame prejezd i uprostred pacifiku. Coz by se jevilo jako drobnost, pokud by nebylo naprosto bezne, ze je prejezd gps souradnicemi one tabulky (kterou snadno dohledate) umisten desitky km jinam, nez kam patri podle popisky. Podotykam, ze "opravit to nemuzeme, protoze takhle nam ta data posilaji" je reakce na nahlaseni takovych chyb.

    Takze to, ze v km nejsou desitky let stojici, nebo naopak jsou desitky let nestojici budovy, je jen nepatrna drobnost. To vite, uredniku je malo, jen cca milion, a nestihaji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).