Hlavní navigace

Server Obbod uvádí další díly hokejové mikrokomedie Lajna

9. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Obbod
UVNITŘ VIDEO – Další díly seriálu Lajna z hokejového prostředí uvádí v listopadu internetová televize Obbod.

Po premiérovém díle Únos je na serveru Obbod k vidění i druhý díl Denisa a třetí díl s názvem Láska, ve kterých se dále vyvíjí příběh kolem mladého hokejisty Patrika Hrouzka v podání herce Zdeňka Piškuly, syna hokejové legendy Luboše Hrouzka v podání Jiřího Langmajera. Za seriálem stojí tvůrci fotbalové série Vyšehrad. 

Jako nadějný hokejista se Hrouzek v seriálu potýká se svým otcem Lubošem, vítězem olympiády v Naganu a současně hokejovým trenérem, který do svého syna vkládá vlastní ambice. Patrik se ale namísto hokeje vzhlédne v krasobruslení a především v krasobruslařce Kláře. 

BRAND24

Vedle hlavních rolí otce a syna Hrouzkových hrají v seriálu Norbert Lichý, Petra Špindlerová, Marek Taclík, Hana Vagnerová, Petra Dostálová nebo Josef Kaluža. První díl osmidílného seriálu byl uveden letos v červnu, dalších sedm epizod bude odvysíláno v průběhu listopadu a prosince vždy v úterý. Diváci mohou sledovat Lajnu výhradně na webové stránce Obbod.cz, kde si buď mohou zaplatit měsíční předplatné 180 korun, v rámci kterého mají přístup do celé databáze (cca 400 filmů a seriálů včetně Lajny), nebo si mohou jednotlivé díly Lajny půjčovat za 45 korun na 48 hodin.  

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).