Hlavní navigace

Názor k článku Seznam.cz pustil na veřejnost nebezpečný prohlížeč. Proč vůbec potřebuje prohlížeč? od odpovědník - Asi to bude z důvodu budoucí integrace svejch...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2014 8:36

    odpovědník (neregistrovaný)

    Asi to bude z důvodu budoucí integrace svejch služeb - tak jako u Googlu. Komplexnost a robustnost v něm (ani v Chrome) hledat nelze.
    Co lze třeba nastavit v Chrome (v mnohem vyšší a letitější verzi)? - skoro nic. Seznam to podle mě bude mít podobně (něco jako nová Opera - jádro, pak dlouho dlouho nic, a pak nad jádrem pár přidanejch funkcí, místo těch desítek, co měla do verze 12.17, a proč ji lidé, co ji používali... používali).

    No, mám známý, co vyhledávají všechno na seznam.cz (i třeba samotnej seznam.cz :-) - takže jsou to mnohdy, i přes mnohý upozornění, že to takto nedává smysl, ultra BFU).
    Ale protože jsem u nich "admin", "tohle" tam bloknu, protože ani pro ně nic takovýho nemá a nebude mít smysl.
    To už radši ořezanej "skoro-holej" Firefox, s mnohem větší programátorskou i uživatelsko-testovací základnou, a narozdíl od Chrome trochu svéprávnou a nesvévolnou koncepcí "my víme co chcete, a tak to prostě bude"... zatím, relativně (ale rozhodně pořád mnohem víc než sebestřednost Chrome)...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).