Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Seznam přátel na Facebooku by měl být soukromý, ale není od DoICare - Bylo by naivni si myslet, ze neco jako...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 6. 2014 14:56

    DoICare (neregistrovaný)

    Bylo by naivni si myslet, ze neco jako soukromi existuje - temer dokonaly protiklad vidim prave ve Facebook. Dobrovolne, nebo opite rohlikem, proste se tam ovecky dostaly a ted se strasne podivuji nad svou ulohou. Nejsou nicim jinym, nez-li zbozi ve vykladni skrini ... nic vic, nic min.

    Jedine, co potrebuje opravit jsou zakony:
    "Omylem" nejaka App Facebook nacpana by desing vykradajici data z telefonu bez souhlasu a vlastne i uctu majitele? 24hodin na vyreseni a kompletni likvidace vsech sebranych dat? Problem? Pokuta ve vysi 110% majetku majitelu.

    "Omylem" nekdo poskytne udaje treti strany/osoby Facebook? 24 hodin na odstraneni. Pokud ne, udelit likvidacni financni postih (poukazat treba na vyzkum nebo nejake detske nemocnici) pro takoveho jedince.

    Ne kazdy chce byt zbozi a nepluje na vlne masoveho proudu a nechapu, proc by mela dostavat nejake splocnosti data tech, kteri se one spolecnosti vyhybaji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).