Hlavní navigace

Názor k článku Seznam rozjíždí velkou spolupráci s Huawei. V čínských telefonech bude místo Googlu od Martin P. - Pokud to svádíte k Burešově koblize tak mnohé...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 7. 2020 13:39

    Martin P.

    Pokud to svádíte k Burešově koblize tak mnohé alternativy dneška jsou ale ...hraběcí rady... případně vzkříšením ...když nemají chleba aď jedí koláče....

    Tady se bavíme o spotřebním segmentu trhu. Ten opravdu neřeší informace pro Developery a SEO guru. Spotřebitel má nějakou potřebu a má nějaký budget, který může použít k tomu aby jí naplnil. Není motivován entuziazmem k nějaké technologii ani ideově. Je spotřebitel = konzument a tedy není tvůrcem obsahu.

    Google konzumenta ho tak začne pálit v momentu kdy se mu sáhne na peníze. Tedy dojde k zpoplatnění , zdražení, vypnutí nějaké služby. Na konci třeba takového G+ víme že k žádnému přesunu na různé Diaspory a open alternativy FB třeba nedošlo.

    Stejně někdo slyšel trávu růst ve zdražení Flikeru, konci Hangoutu, "konci" XP nebo Win7.

    Sám jste začel sílou dělnického lidu. Ne dnes už nemáme proletariát tak jak kdysi a běžný dělník se má líp než si dokázali představit. Ale to že někdo volí koblihy ukazuje právě nejen nejen na špatnou volbu, ale taky neschopnost či odtrženost opozice.

    Přineste rovnocennou náhradu do AppGalery a pak mudrujte. Nápověda MS se to taky nepovedlo.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).