Hlavní navigace

Názor k článku Seznam útočí na svůj coolness faktor od Bennie _ - Tak to asi každý používáme nějaký jiný seznam...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2012 8:34

    Bennie _

    Tak to asi každý používáme nějaký jiný seznam :) Není nic, co nabízí seznam, co by google neměl a zpravidla v lepším provedení, ale je spousta a spousta věcí, které google má a seznam nemá a mít nikdy nebude.

    Z posledních 10 let seznam nenabídl nic opravdu inovativního, jen se veze na své zašlé slávě.

    Je fajn, že si můžu altem bombardovat mapičku na mapy.cz, ale já spíš ocením hlasovou navigaci od googlu. Je fajn, že seznam dělá cool prezentace k poslední službě (čímž taktně hladí svůj start postavený na krádeži autorských děl Svěráka a Smojaka), ale já spíš ocením simultánní vokální překlad v mobilu od google. Je fajn vědět, že seznam má nové kanceláře s přípojkou na elektroauta, ale mně mnohem víc zajímá možnost hlasového vyhledávání přímo do telefonu ....

    A takhle by se dalo pokračovat u 50 dalších služeb.... seznam žije z lokálního zastaralého písečku konzervovaného naším partikulárním jazykem .. nebýt toho, že pro spoustu starších kolegů a kupodivu i starších IT borců internet=seznam, tak po něm ani pes neštěkne.... dokonce i pro český trh dává google výrazně lepší výsledky než seznam, pro zahraniční je to naprosto jiná liga.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).