Hlavní navigace

Názor k článku SID 2009: do boje proti kybernetické šikaně! od :-) - A v čem je to jiné? Že já...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2009 17:14

    :-) (neregistrovaný)
    A v čem je to jiné? Že já se tomu zasměju a ona z toho málem skáče z okna? OK, rozdíl je jen uvnitř její a mojí lebky - proto hledejme problém tam, kde skutečně je! V mysli...

    Taky jsem byl v pubertě a podobné věci mi byly šumák... Navíc u psychické šinakany ani na karate chodit nemusí - stačí se prostě změnit a začít MYSLET JINAK!

    Tohle je ale především o rodičích a výchově - jestliže ji rodiče sami vnucují pasivně-submisivní roli, tak je holka holt v prdeli - z toho se asi nedostane, je dost takových dětí.

    Dělal jsem vedoucího na dětských táborech a podobně šikanovaných dětí jsem znal povícero - za tři týdny, co tábor trval měly děcka po traumatech z vrstevníků - všichni do jednoho!

    Celkem se jednalo za celou dobu asi o 4 nebo 5 dětí.

    --

    Každopádně opravdu každý prostě silný není, jsou i slaboši a ti jsou odsouzeni k tomu, že je věčně někdo bude odstrkovat... A nemusí to být zrovna šikanování, ale v obchodě se jim obsluha nebude věnovat víc než musí, v zaměstnání budou vždycky poslední šmuci - ale nesvaloval bych to na okolí, je volba každého jestli bude silný nebo slaboch!

    A řešit tyto fotky, videa atd. nějakými nařízeními, zákazy nebo zákony - to je řešení hodno slabocha - své problémy přenese na společnost!

    Silný člověk se k tomu postaví čelem!

    --

    Chci jen říct, že společnost by měla děti učit být silnými, kdo nesnese fotky jak sedí na záchodě, jak chce snést třeba tlak na výběrovém řízení v dospělosti?!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).