Hlavní navigace

Názor k článku SizeID řeší problémy prvního světa: jak nakoupit padnoucí oblečení na webu od dino - To sice ano, ale jediná možnost, jak si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2015 16:43

    dino

    To sice ano, ale jediná možnost, jak si mezi stovkou kytar vybrat tu správnou (což zahrnuje vzájemné srovnání všech), by byla objednat (a asi i zaplatit) si všechny, nechat si je dovézt (přičemž převézt sto kytar nebude žádná láce a tyto peníze Vám už nikdo nevrátí), vyzkoušet, všechny je vrátit (takže ještě jednou nevratná pálka... Nebo tohle už jde za obchodníkem?) a založit novou objednávku na tu vybranou (přičemž bych se nedivil, kdyby mu obchodník, kterému se takhle projel celý krám, natruc poslal špatnou)...

    Jádro sporu přece leží úplně jinde než v možnosti vrácení, pan Ponkrác má ucho profesionála, tudíž pro něj je představa objednávky kytary přes internet absurdní (a je to zcela v pořádku), já se svým "postižením tetřeva hlušce" si vystačím s tím, že když ji naladím úplně hloupě podle ladičky, tak mi všechny akordy ve všech polohách znějí "dobře", za což mi ručí značka a "kategorie", takže si ji online klidně objednám (a je to též zcela v pořádku).

    Stejně tak pro někoho SizeID nemá smysl, protože u oblečení rozlišuje kvality ocenitelné jen osobně, pro jiného ale ano, protože si vystačí s "kvalitami danými značkou a kategorií".

    No a zbývá nám páně Ponkrácův útočný tón, k němuž ale není moc co říct, udělá-li mu dobře pomyšlení, že jeho sluch je nesrovnatelně lepší než ten můj, budiž mu to přáno, potřebuje-li to k uspokojení navíc ostentativně hlásat do světa, je to sice zvláštní, ale co už, lidé jsou různí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).