Hlavní navigace

Názor k článku Skutečně může zaměstnavatel číst vaši poštu? od Cizinec - K MOJÍ poště se zaměstnavatel na svém emailovém...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 1. 2004 13:37

    Cizinec (neregistrovaný)
    K MOJÍ poště se zaměstnavatel na svém emailovém serveru dostat nemůže, protože tam MOJE pošta není a ani přes něj neprochází. To je celkem jednoduché. Asi by to měl být jeden ze základních principů, který by mohl v této oblasti docela dobře fungovat.

    K firemní poště, která přichází na firemním serveru do firemního kastlíku na jednu z několika desítek firemních email adres, které pro firmu používám, se samozřejmě zaměstnavatel dostane. Pokud by chtěl a měl k tomu důvod. Nedokážu si představit, proč bych měl zaměstnavateli bránit v tom, aby se na tu poštu díval. Asi to mám v životě všechno trošku jednodušší a přímější.

    Jám mám radši, když se vymýšlí reálné a spravedlivé řešení aktuálního problému, než když se realita tlačí do právních kliček. Proto tolik ironie, omlovám se. Právníci, soudci a celá tahle branže bude ty kličky v mnoha oblastech dělat radši, protože jim zřejmě vynesou výrazně více, než rozumné řešení problémů lidí. Je to vaše práce. Co se dá dělat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).