Hlavní navigace

Názor k článku Skylink a CS Link od září zavedou servisní poplatek 29 Kč u neplacených nabídek od anonym - Když jste se rozhodli to porovnávat se SIM...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2012 7:49

    bez přezdívky

    Když jste se rozhodli to porovnávat se SIM kartou, což je relativně možné.

    Tak ale u SIM karty jak u O2 tak T-Mobile tak i Vodafone platí určitá prasvidla a to ta, že minimálně 1x za půl roku musíte zmíněnou kartu použít buď k odeslání SMS nebo vytočení telefonního hovoru. Minimálně 1x za půl roku ji musíte dobít a to částkou minimálně 200Kč. Pokud se tak nestane je tato karta deaktivována. Tedy přestane fungovat. Ale ještě dalšího tuším, že asi půl roku je tam ochraná lhůta, kdy na ní lze poslat platbu a tím ji znovu aktivovat.

    Ovšem po prošvihnutí i tohoto času už je jíjí číslo zcela a neodvratně a na vždy zlikvidováno. A karta je již neoživitelná.

    Takže mne v této chvíli ze všeho nejvíce zajímá, jako majitele 4 karet Sky Link. Jak to bude u nich. Protože mám 4 karty, ale používám JEDNU a platit hodlám pouze za JEDNU. Co tedy musím udělat aby ostatní nebyly zlikvidovány nebo je mám vyhodit a nechat zlikvidovat nebo prodatr ? Nebo, co s nimi ? Nejvíce by mi vyhovovalo, když by šly deaktivovat, na čas řekněme uspat a v případě potřeby, třeba zřízení druhého přijímače atd. Zase ožvit a aktivovat.

    Sice info o 30Kč je roztomilé. Ale na celých stránkách Sky Link jsem nenašel jedinou větu k těmto podmínkám. Jak tedy zacházet s dalšími kartami ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).