Hlavní navigace

Názor k článku Skylink zavádí nový programový balíček Mini, deset kanálů za 179 Kč od anonym - Balíček s: CS Film, Film+, Eurosport, Viasat.Explorer, Viasat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 4. 2012 18:56

    bez přezdívky

    Balíček s: CS Film, Film+, Eurosport, Viasat.Explorer, Viasat History, Viasat Nature, CS Mini, duck tv, Retro Music Television a Spice za cenu 179,- Kč/měsíc a nebo 164,09 Kč/měsíc při roční platbě je podle mě úplně o ničem a to z následujících důvodů.

    - Programů tam není vlastně 10 ale jen 8, protože program CS Mini vysílá jen od 6:29 do 11:57 a střídá se s programem CS Film. Tímto je vlastně tento program vůbec použitelný pokud má někdo dopoledne děcko ve školce atd. když s ním nemůže být někdo dopoledne doma. Podobný případ je s programem Spice, který se střídá s Viasat.Explorer a vysílá asi od 23-04 hodin. Osobně si myslím když už bude mít někdo zájem o program pro dospělé tak v žádném případě o takový se softem. Navíc kdo má čas se dívat od noci až do brzkého rána na TV když jde ráno do práce.

    - Pokud bude mít někdo zájem o sport tak se určitě nespokojí jen s Eurosportem který navíc může každý i když jenom v němčině a to zdarma. Osobně si myslím že by bylo vhodnější tam zařadit třeba Nova Sport.

    - Dále si myslím že místo toho duck tv by byl vhodnější např. Disney a nebo Jim Jam. Z vlastní zkušenosti vím že neteř nejdříve výhradně sledovala Jim Jam a nyní výhradně Disney a nikdy ji duck tv nezajímal. Nejmenší děcka stejně u TV nevydrží a pak je pro ně zajímavější už ten Jim Jam.

    - Retro Music Television a nebo jiný hudební balíček do takového balíčku nepatří protože hudebních programů FTA se dá přes DVB-S najít dost. Navíc na tom Retro Music Television je CS muziky minimum a tak je jedno jestli sleduji jiný hudební program se zahraniční muzikou.

    Tento balíček za cenu 179,- Kč/měsíc a nebo 164,09 Kč/měsíc při roční platbě by měl význam jedině v případě kdyby divák mohl vybrat jakýkoliv 10 programů dle vlastní výběru např. z balíčku Multi a nebo případně navíc ještě z balíčku CS TV

    Osobně bych si za stejnou cenu raději předplatil balíček CS Film + CS Film společně s balíčkem CS TV a nebo si nepatrně připlatil a za cenu 209,- Kč/měsíc a nebo 192,50 Kč/měsíc při roční platbě si předplatil balíček CS Film + CS Film společně s balíčkem Film Europe Channel + CS TV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).