Hlavní navigace

Sledujte Dabing Street v předpremiéře. Přispějete na Mobilní hospic Ondrášek

21. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEO A FOTOGALERIE – Nový komediální seriál Petra Zelenky o krachujícím dabingovém studiu můžete na internetovém vysílání ČT zhlédnout už 28. prosince.

Píše se rok 2001. V dabingovém studiu Zero nečekaně umírá kmenový režisér a majitel Jiří Arch, a to přímo během dabovací frekvence. Studio po svém muži zdědí zneuznaná herečka Eva (Klára Melíšková) a chce ho přetvořit v úspěšný a respektovaný podnik, čímž si hodlá také sama tak trochu vyrovnat účty s osudem. Studioví technici Pavel (Václav Neužil) i Karel (Hynek Čermák), kteří ji tajně milují, jí v tom nezištně pomáhají. Proto aby dostala bankovní úvěr na modernizaci studia, rozhodne se přijmout syna bankovního ředitele Davida (Marek Adamczyk) a také Karlovu promiskuitní sestru Ladu (Tereza Voříšková).

V Dabing Street je mnoho zábavných postav. Myslím, že překvapením pro diváky bude Miroslav Krobot, který hraje neurotického režiséra Jandu. Ten je znám tím, že bije herce a nikdy dabing nedělal. Je tedy zřejmé, že to nemůže dopadnout jinak než skandálem. Tento má dokonce i policejní dohru, prozrazuje kreativní producentka Kateřina Ondřejková. Divadelní hra Dabing Street získala titul Nejlepší komedie roku 2013 na čtrnáctém ročníku Grand Festivalu v Pardubicích.

NAPSALI JSME: Česká televize zveřejnila upoutávky k vybraným novinkám jarního schématu

Česká televize představila jarní schéma 2018

Fotogalerie a tiskové informace k jarnímu programovému schématu České televize

Dabing Street, který připravila Tvůrčí producentská skupina multižánrové tvorby Kateřiny Ondřejkové, vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou režisér a scenárista Petr Zelenka napsal pro Dejvické divadlo. Předsilvestrovskou projekci všech dvanácti dílů uvede 30. prosince od 18:00 hodin mj. ostravské Minikino, na televizních obrazovkách se první díl seriálu objeví 8. ledna 2018. Výtěžek z předpremiérové projekce poputuje na podporu Mobilního hospice Ondrášek.

BRAND24

Režie, scénář: Petr Zelenka // kamera: Alexander Šurkala // výkonná producentka: Jarmila Hoznauerová // dramaturg: Klára Lidová, Tomáš Baldýnský // kreativní producentka: Kateřina Ondřejková // hrají: Václav Neužil, Klára Melíšková, Hynek Čermák, Tereza Voříšková, Marek Adamczyk, Martin Myšička, Norbert Lichý a další

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).