Hlavní navigace

Názor k článku Sliby chyby, jako vždy. Změna pravidel WhatsAppu je modelová situace od Martin P. - Myslím že pro některé aktivistické borce píšete zde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 8. 2016 9:41

    Martin P.

    Myslím že pro některé aktivistické borce píšete zde moc složité věci. Bohužel u mnoha témat podobného rázu se mnoho místních i na Lupě schyluje k hospodským silným řečem ala idnes. Od bez významných a směšných výkřiků že na FB nejsou po složité vykonstruované konspirace kterými si dotyčný jen dodává kuráž proti realitě bezvýznamnosti..

    V střetu podobných teorií sem zažil kdy Orwelovsky argumentující doslova vybuchnul, protože na jeho argument byl překládána "Huxleyovská odpověď" Jednalo se něco na téma svobody tisku a a jak je zakazován o něčem psát... ...odpovědí bylo, že není zakazováno, ale prostě nechtějí psát o něčem co z pohledu komerční služby nikdo nečte... ..a ohěň byl na střeše.
    Přikládání velkého významu minoritního pohledu před , majoritou. A následná racionalizace neúspěchu něčeho v co věříte.

    Stejné principy sporů je možné najít často v třeba kultuře. Kde stále jsou spory na téma jak se nedává prostor "nezávislé" kultuře. Místo si přiznání ...nebude nikoho, kdo by je četl... a ...pravda neskrývá, avšak topí se v moři bezvýznamnosti... se vymýšlí smyšlený nepřítel konspirace atd... a jinak racionalizuje nechtěný stav..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).