Hlavní navigace

Názor k článku Smlouva o registraci domény v TLD .cz je zřejmě neplatná od Ladislav Vojtisek - Nechtel jsem se do teto diskuse zapojovat, muj...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2001 15:57

    Ladislav Vojtisek (neregistrovaný)
    Nechtel jsem se do teto diskuse zapojovat, muj nazor je prilis shodny s nazorem jednoho z jejich hlavnich akteru (z mych prispevku ve drivejsich diskusich venujicich se tomuto tematu nebude tezke uhodnout kterym), ale presto si neodpustim malou poznamku: Nemela se kvalitni analyza stavu smluvniho vztahu a jeho uprava do jasne a zadne pochybnosti nevzbuzujici podoby udelat uz drive? Nemyslim, ze po nekolikalete aplikaci neceho, co bylo vytvoreno lidmi bez potrebne kvalifikace (podotykam, ze absolvovani PF nepovazjui za automatickou kvalifikaci ke vsem cinnostem souvisejicim s pravnimi vztahy) je namiste kritizovat nekoho za to ze sam a bez financni ci jine zainteresovanosti udelal alespon tu analyzu a ze v te analyze zaroven CZ.NICu nenavrhnul reseni. Analyza nebyla delana z podnetu CZ.NICu pro CZ.NIC a pro kohokoliv jineho je navrh toho reseni bezcenny, takze zde na Lupe by jenom zbytecne zabiral misto.

    Jak v minulosti, tak i dnes mel a ma CZ.NIC moznost oslovit a o analyzu a navrh reseni pozadat kohokoliv. Muze o to pozadat kvalitniho teoretika, ktery o torii prava neco vi a stejne tak o to muze pozadat pravnika praktickeho, ktery cely zivot nedela nic jineho, nez opisovani "vzoru pravnich smluv a podani" napsanych nekym jinym. Je (a i drive bylo) jen na CZ.NICu, koho o to pozada.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).