Hlavní navigace

Názor k článku Smlouva o registraci domény v TLD .cz je zřejmě neplatná od Dan Lukes - Ono to ani nemuselo být zpusobeno lajdáctvím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2001 13:05

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    Ono to ani nemuselo být zpusobeno lajdáctvím toho právníka - autora smlouvy a postupu uzaviraní, ale nepochopením jeho pozadavku, resp. omezeným zadáním ze strany CZ.NIC.

    Nechtel jsem a nebudu onoho pravnika jmenovat - domnivam se, ze toto prislusi soucasnemu CZ.NICu, pokud se tak rozhodne. Nicmene, z duvodu, ktere nebudu rozebirat, je naprosto vylouceno, ze by autor puvodni predlohy (ktera, pravda, byla sice trochu upravena, ale nikoliv zasadnich vecech) mel nedostatecne zadani.

    Co se tyce zaverecneho odstavce, je skoda, ze jste hodnotil pravidla v dobe vychazeni clanku jiz zastarala - ackoliv jste, myslim, vedel, ze existuji nova. Me, jako laikovi, se zda, ze mnoho z toho, co pozadujete se v nich stalo. Zrejme ne vsechno, ale mnoho ano. A take si nemyslim, ze kvalitu smlouvy lze zasadne vylepsit tim, ze se vyhodi neplatna ustanoveni, ktera stejne nemaji (alespon vy to tvrdite) zadny realny vyznam - vyhozeni je tedy pouze formalni kosmeticka uprava.

    Zdravim

    Dan Lukes

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).