Hlavní navigace

Názor k článku Smlouva o registraci domény v TLD .cz je zřejmě neplatná od Suverenne - Vážený pane. Ůplně jsem se zděsil po přečtení vašeho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2012 21:19

    Suverenne (neregistrovaný)

    Vážený pane.
    Ůplně jsem se zděsil po přečtení vašeho ,,úchvatného díla,, podobného ideologickým vášnivým revoltám které burcovali lid k lynčování a nebo soudům jako s Miladou Horákovou a nebo Janem Husem... jsem zhnusen.
    To co zde konspirativně rozvíjíte a popisujete jako nějakou konspiraci je jen blábol člověka plného živočišného frustrátu z toho že on sám nebyl první a nebo neuspěl a nebo se nezorientoval. Business je business a je vážený pane kapitalismus ne normalizace kde se klepe po prstech lidem kteří si dovolili nějak vybočit a nebo vyčnívat.
    To že pan Simon a nebo Šimon, kdo to ví je bůhví kdo je celkem jedno. Je také jedno kolik má domén. Jedno už není evidentně jaké že to má domény? Není to právě ten problém jako že evidentně je.. takže nesuďme někoho komu to myslí ale laskavě se zamysleme nad celým systémem a vůbec stádiem a fází v jakém se tento business nachází.
    Evidentně je doménový svět ještě stále na svém počátku a přeje všem připraveným a vnímavým. To že jste zaspal a nyní se cítíte méněcenný je jenom vaše chyba a je na každém z nás aby se s tím vyrovnal a nepsal tady podobné bláboly o kriminálu a nebo lynčování v podobě nějaké legislativy upravené kvůli jednomu člověku .. jak směšné, bizardní...nor­malizační na tuto naši dobu.
    Z takových jako jste vy se tvoří to podstatné zlo které tady stále dříme a brzdí každý pokrok a nepřeje těm nejlepším protože proč? Protože to nejste Vy .... Jak jednoduché.

    Má úcta Vy samo-soudce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).