Hlavní navigace

Názor k článku Sněmovna odmítla návrh na cenzuru Internetu v rámci boje s hazardem od jAM - Vše co jsem napsal je správně, ale pitvat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2011 12:22

    jAM

    Vše co jsem napsal je správně, ale pitvat se v tom nebudu.

    [citation needed]

    Uvaž, že kvůli lékům které jsou dostupné bez receptu, většina lidí ani k doktorovi nechodí, pokud už na tom nejsou opravdu tak špatně, že nutně potřebují neschopenku.

    To právě nebí pravda, u nás se utratí neuvěřitelné množství za levné léky typu paralen a pak chybí peníze na drahé operace.

    Do teď museli brát co stát dal nebo uhradit plnou cenu varianty kterou chtěli. Předpokládám, že nyní si doplatí pouze rozdíl.

    Ano, to je totiž hlavní bod té reformy (a zároveň to co se nelůíní levici) - každý má nárok na to stejné a v případě "nadstandardu" doplatí jenom rozdíl, doteď to bylo "vezmi co nabízíme a když chceš lepší zaplať si to komplet".

    Ale klidně to může dopadnout jen tak že vše zkokově zdraží a lidé z toho nebudou mít vůbec nic, to je nevýhoda všech nedobrovolných vztahů kdy jste násilím přinucen odebírat jen to co se vám nabízí a platit výpalné/daň/po­platek...

    Jenže určitá míra solidarity je nutná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).