Hlavní navigace

Názor k článku Německá brzda proti nenávisti na sociálních sítích – cesta k právu, nebo cenzura? od OB - >> Ani my jsme za komunistů formálně neměli...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2018 15:02

    OB (neregistrovaný)

    >> Ani my jsme za komunistů formálně neměli vládu jedné strany. Německé strany u moci v podstatě hlásají identickou ideologii...

    Což je, logicky vzato, důsledkem toho, že Němci sami dávají těmto stranám hlasy. Nebo tam snad strany s jiným názorem nekandidují? Nebo jsou volby v Německu zfalšované? :)

    >> genocida Lužických Srbů

    Člověče, víte co je to genocida? Hromadné vyvražďování. Nic takového se kupodivu neděje...

    >> Nemáte pravdu, tzv. "protirouhačské" zákony, jejichž přijetí prosadily fašistické živly, stíhají i naprosto věcnou kritiku, včetně naprosto věcného šíření zcela pravdivých informací.

    Doložte to.

    >> komusi, nikoli nestrannému, ale jedné straně nadržujícímu, dáváte do rukou v podstatě neomezenou

    Jako že provozovatel sociální sítě "nadržuje jedné straně"? Nu, může se stát - zákon po něm sice nic takového nechce, ale je to taky jenom člověk. V každém případě lze konstatovat, že takové jednání je špatné - a pravděpodobně ho za to můžete úspěšně žalovat. Akorát mám obavu, že pro to - stejně jako pro ostatní Vaše vymyšlená tvrzení - nebudete mít žádné důkazy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).