Hlavní navigace

Názor k článku Německá brzda proti nenávisti na sociálních sítích – cesta k právu, nebo cenzura? od Filip Jirsák - A.S. Pergill, 15:37: To, co tvrdíte o Silvestru...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 1. 2018 16:33

    Filip Jirsák

    A.S. Pergill, 15:37: To, co tvrdíte o Silvestru 2015, je v rozporu s fakty. Ano, česká média se to snažila hodit na imigranty a muslimy, protože se jim to hodilo do jejich protiimigrantského tažení, ale nakonec i do českého mediálního prostoru (samozřejmě ne na první stránky novin) pronikly zprávy z vyšetřování, které byly dost odlišné od té české nafouknuté mediální bubliny.

    Navíc pořád nějak nerozlišujete, že pravda a nenávistné komentáře nebo vyhrožování jsou dvě různé věci. I když se ostatní vytrvale snažíte přesvědčit, že 2+2=6, nemusíte u toho nikomu vyhrožovat. A ty německé zákony zapovídají jenom to vyhrožování – když budete to vaše 2+2=6 propagovat slušně, zákon se vás nijak nedotkne. A na druhou stranu, i kdybyste tvrdil, že 2+2=4, ale někomu byste při tom vyhrožoval, bude to přečin. Zákon je namířen proti té nenávistné formě – a ta opravdu není k ničemu potřeba.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).