Hlavní navigace

Názor k článku Německá brzda proti nenávisti na sociálních sítích – cesta k právu, nebo cenzura? od A.S. Pergill - Učil jsem metodiku učení klasické zdravotní výchovy, předepsané...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2018 11:02

    A.S. Pergill (neregistrovaný)

    Učil jsem metodiku učení klasické zdravotní výchovy, předepsané našimi školskými osnovami (zatím na tomto poli +- konzistentními se zdravým rozumem).

    Protože se tímto tématem profesionálně zabývám, tak sleduji i informace z jiných zemí. Vím proto, že tam, kde se dostali k lizu neomarxisté (např. skandinávské státy), se učí (přes odpor rodičů) i podobná zvěrstva, jaká jsem výše citoval. U nás tyto věci chválí jako následováníhodný příklad (i v odborných nebo rádobyodborných médiích) někteří genderisté a další stoupenci neomarxismu, což mě utvrzuje v názoru, že se nejedná o nějaké diskreditační výmysly.

    Jsem sice stoupencem názoru (odborníky na sexuologii obecně uznávaného), že sexuální orientace je především vrozená, ale faktem je, že velmi intenzívní podněty jakousi roli sehrát mohou. Mezi mými učiteli a pozdějšími kolegy byl jeden, který se stal se svou sestrou svědkem zvláště surové vraždy, spáchané jejich otcem na jejich matce, a z něho vyrostl gay a z jeho sestry lesbička. Takových či podobných kazuistik je známo více (něco o tom věděl i Freud). Dokážu si tudíž představit, že systematické působení v rámci takovéto "sexuální výchovy" (dáno do úvozovek proto, abyste pochopil, že o regulérní sexuáílní výchovu se v reálu nejedná) může napáchat těžké a případně i nevratné škody na psychice takto "vychovávaných" dětí, včetně nějakých defektů v oblasti sexuálního chování.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).