Hlavní navigace

Názor k článku Sociální studentské weby v Česku stále chybí od Tomáš Ruprecht - Dobrý den, no a? Mě se šíleně líbí, když někdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2009 14:40

    Tomáš Ruprecht (neregistrovaný)
    Dobrý den,

    no a?

    Mě se šíleně líbí, když někdo dá takhle na veřejnost skvělý a rozumný tip, všichni se můžou s prominutím podělat, jen aby to zasměšnili.

    Ono vždy když někdo takhle hystericky řve, tak obvykle z nějakého důvodu se něčeho bojí. Ano, takhle by se veřejně oddělilo zrno od plev. Jistě, většině se to líbit nebude, ale jsou tací, kteří se za své názory nestydí.

    Pokud by fungovala sociální síž typu facebook na principu sdílení studentského know-how, tj. zaregistruju se na tuto síť, zvolím školu, kde studuju, a budu sdílet informace, nejen, že zvýším (snížím) svou tržní hodnuto, zvýším (snížím) také tržní hodnotu školy.

    Pak klidně bude možné, že když bude nějaká státní zakázka, tak se stát bude moci obrátit třeba na schopné studenty, pokud bude nějaký veřejný rating. Nebo i komerční firmy budou moci zadávat školám větší zakázky (třeba v rámci bakalářských prací, dokonce by mohly být týmové bakalářské práce na nějaké velké projekty apod.) a takto připravit studenty na reálný život (ostatně tak to přece na západě dávno funguje, propojení firma-škola)

    Autorovi tleskám, píchl do vosího hnízda. Já tuto myšlenku plně podporuju.
    To je vše.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).