Hlavní navigace

Názor k článku Softwarová paranoia - americký software zakázán v Německu od Jarda - Díky za reakci. K tomu udělat si jméno....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2001 9:47

    Jarda (neregistrovaný)
    Díky za reakci. K tomu udělat si jméno. To je faj. Tak to neschovávejme za pomoc bližnímu,za zachraňování lidstva, ale řekněme, že na tomto soupeři to má cenu.
    7. Jistě státní tajemství je státní tajemství. Mohlo by být "choulostivých" informací méně, pokud by se dokázalo prosadit více "zveřejňování", tím i větší informační dostupnost. Vojenské informace je obor sám o osobě. Tam se pohybují i jiní "kousci", co se svým nabouráním "nechlubí", ty jej využívají. To se běžného uživatele netýká.
    8. Má rád Mistry bojových umění např. Musaši - Kniha pěti kruhů. Tam je filosofie "boje s tím co mám k dispozici tady a teď". To je filosofie, která mi je hodně blízká. Říká: "Když fen probíjí, buď opatrný, přesto ho použij. Až bude čas a najdeš lepší, klidně tento opusť."
    Proč jsem to napsal? Musel jsem. Je mi líto, když chytří lidé ztrácejí mnoho času bezbřehým disputováním o něčem, co není v jejich "moci" změnit. Kdyby tu díru využili, našli na ní záplatu,určitě by to byl větší výkon, než opakované řeči o nedokonalosti MS.Ahoj Jarda
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).