Hlavní navigace

Názor k článku Soukromí měli naši předkové méně než my, ale je proto nepřirozené? od LG - "A hlavni je problem, ze spousta prijemcu informaci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 12. 2015 14:09

    LG (neregistrovaný)

    "A hlavni je problem, ze spousta prijemcu informaci o nasem soukromi ma zle umysly ohledne nakladani se ziskanymi informacemi a tyto informace sbira skryte."

    A nebo zcela veřejně.
    Vezměte si takovou OpenCard. Soukromá firma nasbírala odhadem milion soukromým informací včetně adres, dat narození, telefonů a emailových adres, navíc i s fotografií.

    Nebo další příklad. Firma poskytující internet a1m. V domě jsme měli léta UPC, vetřeli se přes hloupé lidi do baráku (rozuměj hlupíci to na schůzi BD odhlasovali), nainstalovali rozvody a v den zprovoznění začali nájemníkům, kteří mají UPC chodit e-mailem a na SOUKROMÉ telefony zprávy, aby přešli k a1m. Zvláštní, jak se asi dostali k těmto datům od UPC? Že by se někdo z té firmy nechal zaměstnat u konkurence a ukradl databázi? Nebo jí rovnou koupili od nějakého loajálního zaměstnance?

    Soukromí jako takové je dávno v pr....není šance žít běžný život a nebýt sledován. Přijdu do nové práce, musím odevzdat všechny soukromé údaje včetně rodného čísla nějaké účetní nebo personalistovi, který si je po odchodu ze společnosti rovnou odnese jako vlastní databázi na kšeft.

    Revizor chce občanku, chcete obchodovat? Pošlete nám kopii ŽL kde je vše opět včetně rodného čísla. Atd atd... už by mě jen zajímalo, ve které soukromé firmě je databáze duplicitních občanek a pasů celého národa...

    Jediný anonymní život žijí dnes bezdomovci. Kdo nic nemá, nemá co ztratit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).