Hlavní navigace

Názor k článku Spory v českém Second Life od Jaroslav Peňaška - Já jsem ještě pořád svolný k tomu, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 8. 2008 4:29

    Jaroslav Peňaška (neregistrovaný)
    Já jsem ještě pořád svolný k tomu, že to uzavřeme tímhle článkem a touhle diskuzí, že si Beneta konečně nasype trochu toho popela na hlavu a projde jí to vše jen s tou zatím malou ostudou a že postupně nastane klid zbraní místo několik let trvajících soudních tahanic, jejichž výsledek není ani zdaleka tak jasný, jak se tu snaží Beneta naznačovat.

    Jasně, můžu to prohrát, protože Beneta má prachy na dobrý právníky, ale ten soud se potáhne roky a obě strany se asi budou odvolávat, kam to jen půjde, zatímco spousta lidí si udělá názor mnohem dřív, pokud ještě chvíli budou vypadávat ti kostlivci ze skříně a než soud skončí, dávno pro ně bude věc uzavřená... Takže znovu nabízím možnost uzavřít celou záležitost tímhle článkem s tím, že obě strany si konečně budou odteď hledět svého. Nebo to můžeme dál roznimrávat a já vám garantuju, že mám důkazy naprosto na všechno, co zde uvádím, jak vidíte, jinak bych asi těžko kdy zašel tak daleko a něco takového tady tvrdil nebo předkládal důkazy policii, což už jsem také v minulosti udělal.

    Pokud tedy nechcete lidem namluvit, že jsem totální šílenec, který se baví tím, že páchá veřejnou sebevraždu obviňováním firmy z něčeho, co neudělala (a že takové lidi deklarujete jen na ústní dohodu řediteli svých neexistujících divizí), tak bych navrhoval tu první možnost. Jdu spát a opravdu si myslím, že už tohle divadlo stačilo. Míč je na vaší straně.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).