Hlavní navigace

Názor k článku Spory v českém Second Life od Ivanka Akina - Tyjo, fakt mě to mrzí, člověk dělá co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 8. 2008 15:06

    Ivanka Akina (neregistrovaný)
    Tyjo, fakt mě to mrzí, člověk dělá co umí, aby se prosadil v SL. Pak přijde Jarek se svejma postřehama, ze mně udělá totáloně neschopnou krávu(zadejte do google muj nick a můžete se sami přesvědčit, zda jsem taková debilka, jak tady prezentuje ten pán), pak si vezme za štít blog mého kámoše, kterej s touhle celou kauzičkou fakt nechce nic mít, napadá tady kde koho, kdo má jiný názor než on(takže většinu).

    Až mu teď dojdou argumenty na mojí reakci, tak se začne rozepisovat na téma "penis mého manžel", o kterém já jsem fakt nikdy nepsala. Pak zde začne házet do placu jaká jsem kurvička a kdesi cosi(vzkaz pro tebe Jarku, není se za co stydět, alespoň je vidět, že mám kromě počítačů taky jinou reálnou zábavu :P). Když ho s tim lidi odfuckujou do gža, tak začne postovat nějake staré logy ze skype vytržené s kontextu(mimochodem jsem se ptala konkrétně na tohle právníka, Jarku a je to právně postižitelné). No a pak tady bude drmolit, že o mě bude psát úplně všude a že mě zničí a ve finále mě otituluje "Temnou legendou českého SL".

    A co já na to: Ty nulo upocená obtloustlá, ty nádobo bez mozku, ty hulváte, třeba se poser, mě nemůžeš vytočit a víš proč? Protože já jako holka šikovná úplně v pohodě uživím celou rodinu sama, nemusím se furt ohánět svojí genialitou, nemusím psát do novin, jak mi někdo ublížil, protože JÁ SI SVOJE PROBLÉMY ŘEŠÍM EFEKTIVNĚ SAMA.

    Jo a jinak to tvoje domáci porno co jsi postoval Miriam na blog stálo taky za hovno, už chápu proč jsi tak flustrovanej. Protože ani ženskou nedokážeš řádně vobtáhnout, což je vrchol. Což vyvrací tvojí hlášku, že JÁ bych po tobě někdy něco chtěla.

    Doporučuju ti na tenhle příspěvek nereagovat ve vlastním zájmu, protože jinak si natáhnu glády, vytáhnu ze šuplíku řetěz a pujdu ti domluvit osobně ty zamindrákovaná sračko...

    Běž radši krmit k Vltavě kachny a přestaň se tady vysírat ty psychopatickej kreténe.

    Pro ostatní pány: ANO PŘESNĚ, TAKTO SE VYJADŘUJE TEMNÁ LEGENDA ČESKÉHO SL, ALE VŮBEC SE ZA TO NESTYDÍ, PROTOŽE VĚTŠINU POPULACE MÁ V PAŽI!!!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).