Hlavní navigace

Názor k článku Srovnání pěti nabídek IPTV operátorů a OTT služeb. Čím lákají zákazníky? od anonym - Srovnání je fajn, ale jsou tam určité nesrovnalosti,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2020 6:51

    bez přezdívky

    Srovnání je fajn, ale jsou tam určité nesrovnalosti, byť vinou zdrojových dat na webu poskytovatele. Přes Vodafone TV přijímám TA3 HD, přestože dle tabulky to vypadá, že v nabídce není, stejně tak ČT3 (obojí není na webu Vodafonu uvedeno). U France 24 bych řekl, že není v anglické, ale francouzské mutaci, alespoň mám pocit, když přes ni občas přeletím.

    Celkově je web Vodafonu s přehledem stanic naprosto nepřehledný a chaotický, než jsem k němu přešel, tak jsem si to z jejich webu musel zkopírovat do Excelu, které stanice tam vlastně jsou a v jakých balíčcích, abych se s tím nějak srovnal, co mám vlastně objednat. Navíc bych řekl, že ani rozdělení balíčků neodpovídá plně realitě, protože přijímám i některé stanice, které bych dle dané nabídky přijímat neměl (asi 1 nebo 2 stanice, kvůli kterým jsem si chtěl dát i další balíček, ale řekl jsem si, že uvidím, až podle toho, jaká bude funkčnost a kupodivu je tam mám taky). Takže informace na webu Vodafonu jsou v této věci opravdu zmatené. Jinak škoda, že ve srovnání není i Skylink Live, od kterého jsem nedávno právě k Vodafonu přešel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).