Hlavní navigace

Názor k článku Stalo se: elektronický podpis prý platí, dokud se neprokáže opak od anonym - Především je třeba si připustit, že Peterka mnohdy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 9. 2009 20:25

    anonymní
    Především je třeba si připustit, že Peterka mnohdy kecá.
    Já se pamatuji, jak se mohl na Lupě kdysi štěstím zbláznit, že budeme mít něco tak dokonalého jako zákon o elektronickém podpisu. A jak dalece se na oněch nejasnosnech tehdy on osobně podílel?
    Totéž se týká i bývalých Standardů státního informačního systému. To jste mu mohli vysvětlovat nahoru dolů, že opsané služby Internetu nejsou vyzžizelná komunikační rozhraní, ale on si pořád mlel, jak je to o.k.
    A naposledy dnes opět z Bruselu kritizovali ČR za stále neúměrně vysoké ceny propojování mobilních hovorů. Jak je to dávno, co Peterka jenom primitivně blábolil, jak vše vyřeší privatizace (volný trh k tomu).
    Ještě k jeho nesmyslu se směnkami. Nějakým způsobem nepodepsaná směnka dlužníkem přece nemůže být platná. Opačně by ji přece mohl uznat jen uplacený soudce (a nebo rovnou ústavní soud, když by vycházel z přiblblého zákon o elektronickém podpisu - jak by se přece všechno vyřešilo, kdyby tento Mlznář§v zákon ústavní soud zrušil.)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).