Hlavní navigace

Názor k článku Stalo se: Invex, VoIP, Český Telecom... od Petr Radonin - Jedina rozumna veta z tohodle prispevku je, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2005 23:45

    Petr Radonin (neregistrovaný)
    Jedina rozumna veta z tohodle prispevku je, ze to plati vsichni i Ti, kteri nejsou z Prahy 5. A taky bych nejradeji, kdyby ty penize sli nejdrive do nejakeho jineho mesta, kde neni moc sance se pripojit. Nadruhou stranu je to prvni projekt tohoto druhu a je videt ze to spousta lidi v Praze 5 vita. Proc to nerozsirit i jinam (a nemyslim jen Prahu). Ja osobne bych rad aby mi mesto nabidlo pripojeni zdarma, kdyz by to mesto na Internetu melo svoje stranky, kde by si clovek muze vyridit spoustu veci aniz by chodil na urad. Proto v tom vidim velky prinos.

    Vse ostatni je jen snuzka blbosti. Kdyby si neco o projektu v Praze 5 precetl, tak by zjistil ze pripojeni zadarmo je poskytovany jen o rychlosti 64 kbps, coz je jen o trochu rychlejsi dialup. Prave na vyrizeni zalezitosti s uradem plne dostacujici. A jeste i na nejake prohlizeni stranek.

    Nevim jakemu ISP tohle muze uskodit, kdyz dialup je na ustupu tak jako tak a kdo chce mit poradny Internet tak si rozhodne nenecha 64 kdbps zdarma, ale koupisi neco ruchlejsiho na cem se uz da neco stahnout apod.

    A argumentace, ze Internet neni dnes uz tak drahy je uplne uchylna, to asi musi vydelavat mesicne tak 50 litru, ze je mu to fuk kolik za Internet plati. Protoze rodina kde rodice vydelaji dohromady cca 25 tis. (napr. instalater+zdravotni sestra) se 2 detma zije od vyplaty k vyplate a kazda 100-koruna se pocita. Bych rad videl jak davaji 500,- Kc na Internet!!! Penize musi davat na jine veci, ktere jsou dulezitejsi.

    Takze kdyby dostali Internet zdarma a staci i 64kbps na to aby vyridili s uradem sve zalezitosti, tim usetri nejen svuj cas ale i uradu, potazmo i cele CR (na intenetu je uz i statni sprava a je tam cim dal vic veci co jde vyridit pres Internet a do budoucna jich bude jen pribivat)

    Aneb je to vlastne rozsireni Internetu do domacnosti, protoze tam kde ho ted nemaji, by ho meli a tim podporit rozvoj Internetu v CR. Cim vic lidi Internet bude pouzivat tim vic bude potencionalnich klientu a tim vic bude penez do soukromeho sektoru, firmam, ktery jak tady pise tim ztrati. Naopak.

    Takze tento projekt podle me hodne prispel k rozvoji Internetu v CR takze jen at jich je vic a hlavne nejen v Praze, aby se tim inspirovali i jina mesta. Vzdyt kdo rika, ze to musi byt jen od MI? Praha 5 to taky poridila z vlastnich zdroju.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).