Hlavní navigace

Názor k článku Stalo se: Invex, VoIP, Český Telecom... od krakonoš - Nesmysl od začátku do konce! 1/ Tenhle internet je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 11. 2005 9:07

    krakonoš (neregistrovaný)
    Nesmysl od začátku do konce!
    1/ Tenhle internet je na úrovni o něco lepšího dial-upu, takže cena ,,0" za něj je přiměřená. Naopak jsou předražené shity typu Internet expres, za který (i s paušálem za linku) zaplatíte mezi 500-600 Kč a za to dostanete 2G limit na týden a agregaci 1:50, což je pro cokoli jiného než E-mail a prohlížení webu Telecomu nepoužitelné. O nabídkách mobilního připojení ani nemluvím, ty by byly drahé i za polovic, vzhledem k dostupnosti a spolehlivosti.
    2/ Jedná se o konektivitu, kterou MÚ ze zákona musí mít a která je mimo úřední hodiny nevyužitá. Takže jde o zefektivnění využití povinné služby, kterou tak jako tak ve formě daní zaplatíme všichni.
    3/ Poškozeni tímto přístupem budou pouze zlatokopové, kteří by rádi zbohatli na poskytování mizerných služeb za nehorázné ceny. Poskytovatel, který nabízí za 500Kč/ měs. (vč. DPH) připojení 512 kbps bez limitů a FUP s agregací 1:1 se této konkurence bát nemusí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).