Hlavní navigace

Názor k článku Stalo se: telefon pro chudé od Flasi - CR zacina byt stejne zadluzena jako stay zapadni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2006 6:37

    Flasi (neregistrovaný)
    CR zacina byt stejne zadluzena jako stay zapadni Evropy. CR bude mit velke problemy splnit maastrichtske kriterium. Ono totiz zadluzovani ma take nejakoy dynamiku a my se zadluzujeme neuveritelne rychle. A tak jako nezastavite rozjety vlak, tak nezmenite rozpocet s 150 mld deficitem na vyrovnany za rok. Zvlaste kdyz uz neni skoro co privatizovat.

    Investicni pobidky tak jak ted jsou opravdu nezabrani tomu, aby je investor nespotreboval a neodtahl jinam - nejsem jejich velky priznivec. Ale porad ty podidky prinesou spoustu prace a penez v navaznych odvetvich. Porad z toho muze byt neco co podpori rust bohatstvi. Ze socialnich davek se statu vrati jenom mala cast na danich.

    Stihacky mohou zabranit velkemu teroristickemu utoku, ktery by byl proveden letadly. Pokladate stejne hloupe otazky i jinde? Treba jak se najim vody a napiji chleba?

    Nezamestnany by si mel ujasnit priority na co ma a na co nema a klidne si hovor zaplatit uz dneska. Dostava podporu v nezamestnanosti a dalsi davky. Nezamestnany v CR neni chudak sotva prezivajici holy zivot. Nevim proc by se melo rict, ze potrebuje telefonovat a dat mu dalsi penize navic. Kdyz uz ted je jasne, ze nase socialni sit funguje jako bahno do ktereho spadnete a nedostanete se ven, misto jako trampolina, ktera vas odrazi zpet do prace. Spousta lidi dostava celkove dost velke davky, aby se jim nevyplatilo kazdy den vstat a jit na 8 hodin pracovat. A my jim ted jeste pridame vic. Ale proc se zastavovat v puli cesty? Copak volat prarodicum staci? Nemel by se zavest prispevek na dopravu za prarodici? Kazdy dostane jednou za pul roku zaplaceno 50% nakladu na cestu za prarodici a jednou za ctvrt roku 80% nakladu na cestu za rodici. Stat prece nemuze trestat nezamestnane tim, ze jim neumozni videt rodinu, ze.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).