Hlavní navigace

Názor k článku Stalo se: UPC ruší objemové limity (doplněno) od svatas - Tohle všechno dělám taky. Dívám se na streamované...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 7. 2007 12:39

    svatas (neregistrovaný)
    Tohle všechno dělám taky. Dívám se na streamované video, dokonce tahám betaverze linuxových distribucí (většinou DVD) nebo jiných programů (jsem redaktor v tištěném časopise), fotky z digitálu nebo HDD kamery taky přenáším a nijak se neomezuju. Hraju i online hry (nejvíce Track Mania Nations). Z limitu jsem nikdy nevytekl.

    V čem je problém? Prostě mi přijde 500 GB i za měsíc (natož za zde uváděný týden), strašlivé množství dat. Ta data znamenají, že mám puštěno PC 24 hodin denně 30 dní v měsíci (průměrně). Proč? Pokud ano, jsem profík a pak mám UPC Professional, který jediný mi umožní používat toto připojení legálně (všechny tarify vyjma Professional je možno používat jen doma a nelze je objednat na firmu). A pokud jsem profík, je to nekde úplně jinde.

    Pojďme se bavit o normálním řadovém domácím uživateli. Jak natahá za týden smysluplných 500 GB dat a stihne s nimi pracovat (prohlížet si video, zpracovávat data atd.)?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).