Hlavní navigace

Názor k článku Stane se Facebook platformou Internetu nebo naším nepřítelem? od Petr - Vždycky mě udivuje ona stádovitost s jakou se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2011 11:01

    Petr (neregistrovaný)

    Vždycky mě udivuje ona stádovitost s jakou se po překročení kritické masy všichni do něčeho vrhnou i kdyby to mělo bejt já nevim uřezávání malíčku na levé ruce... .

    FB rozhodně nemá stejné postavení jako Google a rozhodně nejde o nějakou killer ap. Rozdíl mezi nimi je technologická a infrastrukturní páteř, tu google má velmi silnou a nikdo ani se 100 miliony dolarů nemůže přijít a zničeho nic naprogramovat nový google a hlavně mu dát do vínku stejné hw vybavení jakým disponuje a na kterém běží věci jako Youtube.

    FB naproti tomu je jen jakási bublina, která se v Číně, Rusku, Japonsku, Brazílii atd. vůbec nechytá prostě proto, že není módní, neživí jí doslova každý den neplacená (nebo skytě placená?) reklama i na odborných webech v zapadákově jako čr jako Lupa.

    A dokonce i v USA existují mnohem lépe technicky zvládnuté sociální sítě, dejte každé z nich 100 mega dolarů na propagaci a FB nastane velký problém. Teoretizuju a házím tu nepodložené částky, ale FB je jen a jen o reklamní masáži, technicky prostě není dobře zvládnutý a jakmile se o něm pomalu přestane mluvit umře strašnou smrtí, protože rázem nebude COOL.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).