Hlavní navigace

Názor k článku Stanislav Konečný: Computer Press čeká rychlý prodej od Krystal - Rozhovor jsem si precetl, Computer Press (CP) zevnitr...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 1. 2008 1:59

    Krystal (neregistrovaný)
    Rozhovor jsem si precetl, Computer Press (CP) zevnitr neznam a tezko to soudit do hloubky, jak to zde nekteri cini. Snad jen je treba rict, ze pan Konecny nenakladal s rizenou firmou v souladu se zajmem vlastnika, a tak skoncil (a je myslim jedno, jestli tomu budeme rikat dohoda, odvolani nebo odchod). Zde se snazi vysvetlit, ze to "myslel dobre" - verim mu to, ale majitel si to proste predstavoval jinak. Tecka, nevidim, co na tom dale resit, tyhle dve strany musi byt v souladu.

    Jinak v diskuzi citim frustraci nekterych z upadku urcitych medii CP. Je to mozne, ale tak to chodi, stagnaci bych to ovsem obecne nenazval, protoze CP stale prichazi s novymi tituly. Mozna upada klasika jako Zive nebo Computer, ale jsou tu jine tituly, co jdou zase nahoru. Uplne jinde nez pred lety jsou treba auta (Autorevue.cz), z toho se za posledni roky stala ceska spicka, hodne dobre jsou take nektere nove veci jako navigace (Navigovat.cz), i treba u fotaku je mnohem lepsi pokryti.

    Mrzi me odchod nekterych vynikajicich autoru (radeji nejmenuji), ale porad se mi na medialni scene zdaji byt mnohe tituly hodne vysoko a ctu je radeji nez jine.

    Do jake miry je to zasluha pana Konecneho radeji neresim :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).