Hlavní navigace

Názor k článku Startuje bezplatný program Barrandov Plus, primárně ho naladíte v multiplexu 3 od anonym - Tak to tu už delší dobu pozoruji a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 5. 2015 20:20

    bez přezdívky

    Tak to tu už delší dobu pozoruji a nevěřím vlastním očím, co jsou někteří uživatelé pod rouškou "anonymity" schopni vyplodit.

    K vašemu nicku mohu uvést, že jste jméno kosmicka31 skutečně používal. Šlo o provokaci moji osoby. Více to není třeba rozvádět. Však víte dobře sám. Já už jsem se setkal s lecčím včetně toho, že mě jeden z diskutujících vyhrožoval jak tady na fóru, tak i formou SMS, případně e-mailů osobní likvidací.

    K Barrandovu Plus v nabídce UPC: Můžete si tu lhát, jak chcete, ale pravda je taková, že operátor tuto stanici sliboval. Pokud potřebujete garanta, je to mluvčí pan Frodl. Dokonce jsem i několikrát Barrandov Plus v souvislosti s UPC zmiňoval. Klidně si to dohledejte...

    P.S.: Nevím, proč věnuji cenné minuty vypisování se, když je to stejně ztráta času a vy nějakými svými kličkami z toho vybruslíte, což ovšem pochopitelně nemění nic na faktu, že zkrátka teď pravdu nemáte a jen se s ostatními diskutujícími trapně hádáte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).