Hlavní navigace

Názor k článku Statisíce ve vzduchu: zastaralý vs. moderní návrh webu od Miloslav Ponkrác - Jenomže kamenem úrazu je to, že Ty popisuješ...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 8. 2003 15:44

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)
    Jenomže kamenem úrazu je to, že Ty popisuješ dokonalý svět. Lynx je pomůcka, která je IMHO na nic. Protože mi nezobrazí ani ty tabulky. To v případě, že budu mít tabulková data.

    Lynx pro mě nemůže být standardem. Lynx je podle mě nejhorší z nouze ctnost, když sedím u konzole Linuxu, náhodou já trubka tam nemám links a potřebuji nutně stáhnout nějaký ovladač, nebo přečíst z internetu nějaké HOWTO.

    Já jsem si plně vědom toho, že CSS ulehčuje práci. Ale také odmítám tvrzení, že CSS layout je to jediné správné, a všichni by na něj měli přejít hned zítra.

    Ne, lynx rozhodně není prohlížeč, kterému bych nemusel přizpůsobovat strukturu. Mluvím přizpůsobovat, to jest navrhnout jí jinak, než pro ostatní prohlížeče jen proto, aby se v Lynxu nějak čitelně zobrazil.

    Já rozumím argumentu, proč CSS design, proč beztabulkový design, proč standardy. Ale nerozumím, proč Lynx, a vyhledávačem to rozhodně nebude. Nechci a nebudu už podporovat Lynx. Jen links, který je pro mě etalonem.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).